EKOLOGIK MUAMMOLARNI OLDINI OLISH HAMDA TABIATNI ASRAB AVAYLASHNING HUQUQIY ASOSLARI - Aʼzamov Adhamjon Axrorjon oʻgʻli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Hozirda shiddat bilan oldinlab borayotgan zamonda tabiatga ham eʼtibor qaratish va uning gullab yashnashiga hissa qoʻshibgina qolmay uning huquqiy asoslarini ham shior sifatida qabul qilib olish kerakligi. Orol dengizining qurishi va uning oldini olishning huquqiy va siyosiy asoslarini jamiyatga ongiga singdirish va shu yoʻl bilan tabiat muhofazasi qilishga hissa qoʻshish