HUQUQIY MADANIYAT HAQIDA TUSHUNCHA VA UNING AHAMYATI - Aʼzamov Adhamjon Axrorjon oʻgʻli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Huquqiy madaniyatning jamiyat hayotidagi roli va amalga oshirishning yoʻnalishlari, huquqiy ongning amaldagi ifodasi