HUQUQIY ONG TUSHUNCHASI, UNING AHAMIYATI VA JAMIYAT HAYOTIDAGI ROLI - Aʼzamov Adhamjon Axrorjon oʻgʻli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Huquqiy ongni hayotga yanada takomillashtirib tadbiq qilish va bu yoʻl bilan aholining huquqiy ongini rivojlantirish