MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI TABIAT BILAN TANISHTIRISH MASALASI - Mustayeva Maftuna Odiljon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni tabiat bilan tanishtirish yo’llari va usullari hamda tabiat bilan uyg’unlik, tabiat va jamiyat o’rtasidagi bo’g’liqliklar aks ettirilgan.