VOLEYBOL SPORT TURINING YOSHLARNING TA'LIM-TARBIYA VA JISMONIY RIVOJLANISHIGA TA'SIRI - Mamatov Pahlavon Urayimjon òģli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada voleybolning yosh shaxslarning yaxlit rivojlanishidagi ko'p qirrali ro`li o'rganilib, uning ham ta'lim-tarbiyaga va jismoniy farovonlikka ta'siriga e'tibor qaratilgan. Adabiyotlarni keng qamrovli tahlil qilish orqali biz ta'limning afzalliklari, vosita va kognitiv mahoratni rivojlantirish va voleybolning yoshlarga umumiy ta'siri bo'yicha mavjud tadqiqotlarni ko'rib chiqamiz.