O’QUVCHILARNING FUTBOL BO’YICHA TEXNIK-TAKTIK TAYYORGARLIK TOMONLARINI O’RGANISH MASALASI - Tursunqulov Mansur Mahmud òģli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada futbol sport turini yanada takomillashtirish masalalari va o’quvchilarning futbol bo’yicha texnik tayyorgarlik tomonlarini o’rganish muammolari va bunga yechimlar qayd etilgan. Bundan tashqari, futbolchilarning mashg’ulot jarayonlari va vazifalari haqida ham ta’kidlangan.