SHUKUR XOLMIRZAYEV HIKOYALARIDA INSON TAQDIRI MUAMMOSI - Abduqodirova Durdona Anvar qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Shukur Xolmirzayevning hikoyalari haqida fikr yuritiladi. Asosan “Odam”, “Nomalum odam”, “Tanholik” hikoyalarini tahlil qilamiz.