MS EXCEL ELEKTRON JADVALI YORDAMIDA AMALIY MASALALARNI YECHISH - Alijonov Shohruhbek Akramjon o`g`li; Yo'ldasheva Gulchexraxon Xoldorali qizi; Erkinova Odinaxon Kozimjon qizi; Ismoilova Mohlaroyim Muhammadishoq qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Excel EJ kataklaridagi ma‘lumotlar - matnlar, sonlar va formulalar bilan tuldiriladi. Ba‘zan katakdagi qiymatlar ustida ayrim hisoblashlarni bajarish zaruriyati tugiladi, bunday hollarda formulalardan foydalaniladi.Yani Excel dasturida ishlash haqida malumot berib o`tilgan.