YURAK-QON TOMIR TIZIMI. YURAK FUNKSIONAL VA KLINIK ANATOMIYASI. - Eshmamatova Yulduz Ne’madulla qizi; Abdusamatova Iroda Ilxamovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqolada inson yuragining asosiy qismlari, yurakning nerv orqali boshqarilishi, qon tomirlar tizimi va ularga hos bo’lgan xususiyatlarga alohida e’tibor qaratiladi.