ЗАМОНАВИЙ АХБОРОТ ВОСИТАЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ АХАМИЯТИ - Б. Суванкулов (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqolada umumta‘lim maktablarining darslarida zamonaviy axborot texnologiyalari imkoniyatlaridan foydalanishning afzalliklari yoritilgan. Zamonaviy ta’limni olib borishda axborot texnologiyalarining o’rni haqida ma’lumotlar keltirilgan.