TURIZMDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR - Maksudova Shahlo (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Maqolada turizmni raqamlashtirish va konsepsiyasining paydo bo‘lishi, rivojlanishi haqida ma’lumotlar keltirilgan. Transformatsiyaning bir necha yo‘nalishlari asoslangan va tadqiq qilingan. Raqamli turizmga o‘tish sayyohlar uchun turizm industriyasi uchun ham bir qator foyda keltirishi haqida ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, shahar muhitiga raqamli texnologiyalarni joriy etish yo‘llari Haqida batafsil yoritilgan.