MEHR TUSHUNCHASI - Isomiddinova Sarvinoz (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mehr, oqibat haqida shuningdek uning hozirgi hayotimizdagi o’rni va ahamiyati haqida so’z boradi.