IJTIMOIY TARMOQNING TO’RLARI - Ismoilova Malika (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya;Ushbu maqolada ijtimoiy tarmoqlarning to’rlari , shuningdek hozirgi hayotimizdagi o’rni va ahamiyati haqida so’z boradi.