KOSHI INTEGRAL FORMULASI ANALOGI - Asrorova Charos Baxtiyor qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada ochiq chegaralangan to‘plamlar uchun Banax-Shteynxaus teoremasi,Koshining integral formulasi analogi,korrekt aniqlangan operatorlar keltirilgan.