ISAJON SULTONNING “ALISHER NAVOIY” ROMANI MISOLIDA ALISHER NAVOIYNING HAYOTI VA IJODINING O‘RGANILISHI - Muxanova Maftuna Ergash qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Bu maqolada Isajon Sulton qalamiga mansub "Alisher Navoiy" romani haqida fikr va mulohazalar yuritiladi. Uning Navoiy haqidagi boshqa badiiy asarlar bilan baʼzi farqlari haqida aytib oʻtiladi.