ТЕЗКОР-ҚИДИРУВ ФАОЛИЯТИНИ АХБОРОТ БИЛАН ТАЪМИНЛАШ ВА ТЕЗКОР-ҚИДИРУВ ИШИНИ ЮРИТИШНИ ТАШКИЛ ЭТИШНИНГ АЙРИМ ЖИҲАТЛАРИ - Қурбонбоев Шахзод Ёқубович (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Мазкур мақолада тезкор-қидирув фаолиятини ахборот билан таъминлаш ва тезкор-қидирув ишини юритишни ташкил этишнинг айрим жиҳатлари, фаолиятни ташкил этишдаги асосий тушунчалар, мавжуд муаммолар, мамлакатимизда амалга оширилаётган ислоҳотлар ва бугунги кун талаби билан боғланган ҳолда акс эттирилади. Шунингдек, жиноятларни фош этиш фаолиятини ташкил этишда тезкор-қидирув фаолиятини ахборот билан таъминлаш ва тезкор қидирув ишларини юритишнинг аҳамияти ҳақида маълумотлар берилган. Калит сўзлар:Ички ишлар органлари, тезкор-қидирув фаолияти, ахборот билан таъминлаш, тезкор-қидирув иши, тезкор-қидирув тадбирлари.