OLIY TA’LIM MUASSASALARIDAGI TALABALARNI O‘QITISHDA FOTOMETRIYA VA RANGSHUNOSLIK FANINING AMALIY GRAFIKA DASTURLARIDAGI AHAMIYATI - Usmonova Nafisa A’zam qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu tezisda Oliy ta’lim muassasalaridagi talabalarni o‘qitishda fotometriya va rangshunoslik fanini amaliy grafika dasturilaridagi ahamiyati haqida ma’lumot berilgan. Talabalar fotometriya fanini amaliy grafika dasturlarida qanday to‘g’ri foydalanishi kerak ekanligi haqida ma’lumot berilgan.