FAZODA PERPENDIKULYAR, OG`MA VA MASOFA - Rejabova Gulnoza (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Matematik sohalarning ulkan kengligida perpendikulyarlik, burchaklar va masofalar tushunchalari fazoviy munosabatlarni tushunishning muhim yo'llarini ochib beradi. Ushbu maqola ushbu asosiy tushunchalar bo'ylab sayohatga kirishadi, ularning ahamiyatini ochib beradi, qo'llanilishini o'rganadi va kosmosning ko'p o'lchovli gobelenidagi o'zaro ta'sirining nozik tomonlarini o'rganadi.