MAKTABGACHATA’LIMTASHKILOTIDAOTA-ONALAR BILAN HAMKORLIKDA TARBIYACHINING ROLI - Xalilova Dilnoza Furqatovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotasiya: Ushbu maqolada maktabgachata’limtashkilotlaridaota-onalarnita’limtarbiyaviyjarayondafaolishtirokinita’minlashda tarbiyachining roli haqida fikrlar bildirilgan.