KOREYS TILIDA OLMOSHNING TURLARI VA O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Rabbanoyev Javlon Omonkulovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqolada Koreys tilida olmoshning turlari va o‘ziga xos xususiyatlari hamda olmoshlarni to‘g‘ri qo‘llash qoidalari misollar orqali to‘liq yoritib berilgan. Koreys tilida hurmat kategoriyasi mavjud bo‘lganligi sababli hurmat kategoriyasida olmoshlardan qanday foydalanish kerakligiga ham alohida misollar orqali tushuntirish berilgan.