DIDAKTIK O’YIN QOIDALARI - Ahmadjonova Maʼmuraxon Neʼmatovna; Abdurahmonova Rohilaxon Solijonovna; Rahmonova Ziyodaxon Shakirovna; Saliyeva Maxmudaxon Adxamovna; Yunusova Maloxatxon Ergashevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annontatsiya: Ushbu maqolada didaktik o’yin,uning maqsadi, vazifalari va natijasi haqida tushunchalar berilgan.Dars mashg’ulotlarinig sifatini oshirishda didaktik o’yinlarning ham o’rni alohidadir. Ta’limning samaradorligini oshirish jamiyatimizning kelajagini mustahkamlashdir.