O`ZBEKISTON UMUMIY O`RTA TA`LIM TIZIMIDA IJTIMOIY ISH KASBIY FAOLIYATI TAKOMILLASHUVI YO`NALISHLARI - Sadikova Dildora Shukurullayevna; Mustafoqulov Dadaxon Sultonxon o‘g‘li; Abdullayev Doniyor Shuxratovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada O'zbekiston umumiy o'rta ta'lim tizimida ijtimoiy xodimlarning kasbiy faoliyatini oshirishning potentsial yo'nalishlari ko'rib chiqiladi. Amaldagi amaliyotlar, muammolar va imkoniyatlarni o'rganib chiqib, tadqiqot takomillashtirish uchun samarali strategiyalarni taklif qilishga qaratilgan. Asosiy yo'nalishlarga kasbiy rivojlanish, professionallararo hamkorlik, siyosatni qo'llab-quvvatlash va innovatsion amaliyotlarni birlashtirish kiradi. Topilmalar talabalar uchun yanada yaxshi ijtimoiy natijalarni yaratib, yanada qo'llab-quvvatlovchi va samarali ta'lim muhitiga hissa qo'shishi kutilmoqda.