5-SINF “ONA TILI” DARSLIGIDA ADABIY TIL NORMALARINI SHAKLLANTIRUVCHI VA O’QUVCHI SAVODXONLIGINI OSHIRUVCHI QOIDALAR, MASHQLAR VA TOPSHIRIQLAR - Yaxshiboyeva Farangiz Farxod qizi; Soyipova Dilafruz Rahimovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada 5-sinf “Ona tili” darsligi orqali adabiy til normalarini o’quvchilarda shakllantirish, adabiy til normalarini shakllantiruvchi qoida, mashq va topshiriqlar haqida fikr yuritiladi.