ТЕМИР ЙЎЛ ТРАНСПОРТИ ХИЗМАТЛАРИ КЎРСАТИШДА АУТСОРСИНГДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ ИСТИҚБОЛЛАРИ - Жасур Нуриддинов (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Тадқиқот ишида Ўзбекистон Республикасида темир йўл транспортида хизматлар кўрсатишнинг аҳамияти, назарий-ҳуқуқий асослари ва ўзига хос жиҳатлари, миллий қонунчиликда акс эттирилиши ҳамда айрим концептуал масалалар, хизматлар кўрсатишда аутсорсингдан фойдаланиш ва унинг истиқболлари, фуқаролик-ҳуқуқий муаммолар ва уларга ечим сифатида таклиф-тавсиялар хусусида фикр юритилади.