MAKTABGACHA TA'LIM TASHKILOTI TARBIYACHISINING KASBIY KOMPENENTLIGINI RIVOJLANTIRISH - Turopova Feruza Soyibjonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkiloti tarbiyachilarining kasbiy kompenentligini shakllantirish. Mashg’ulotlarni samarali tashkil etish hamda ushbu jarayonda ta’lim klasterini ahamiyati to’g’risida yoritildi