5-SINF ADABIYOTI DARSLIGIDA MAQOLLARNING AHAMIYATI - Ro’ziyeva Sevara; Muqimova Nigora (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada maqollarning o'quvchilar tarbiyasidagi didaktik ahamiyati.