HAYVONLAR: BOLALARGA TURLI HAYVONLAR VA ULARNING YASHASH JOYLARI, JUMLADAN SUTEMIZUVCHILAR, QUSHLAR, HASHAROTLAR VA BALIQLAR HAQIDA MA`LUMOTLAR BERISH, ULARNING XUSUSIYATLARINI, XATTI-HARAKATLARINI VA MOSLASHUVLARINI MUHOKAMA QILISH - Akzamov V.B. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maqolala MTT va boshlangich sinf tarbiyalanuvchilariga barcha turdagi haynonlar bo`yicha ilk tushinchalar beriladi, hamda ayrim ko`rsatmalar ham beriladi.