QATOR KELGAN UNLILAR TALAFFUZI VA IMLOSI - Qulliyeva Gulbahor Eshqobilovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Anotatsiya: Mazkur maqolada qator kelgan unlilar talaffuzi va imlosi haqida ma'lumotlar keltirilgan bo'lib. Bundan tashqari unli tovushlar va imloviy xatolarni o'rganish haqida ma'lumotlar berilgan.