TEXNOLOGIYA” FANI MASHG’ULOTLARINI SAMARALI TASHKIL QILISHDA MUAMMO VA ECHIMLAR - Ruziqulova Olmaxon Eshqurbonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: “Texnologiya” fani darslarini tashkil etish samaradorligini oshirish, o’qituvchi kadrlar tayyorlash masalalari atroflicha o’rganilgan, foydali maslahatlar, uslubiy tavsiyalar berilgan. Biz mana shunday tavsiyalardan foydalangan holda umumiy o’rta ta’lim maktablarida o’qitiladigan “Texnologiya” fani mashg’ulotlarini rejalashtirish va o’tkazishda innovatsion pedagogik texnologiyalardan foydalanish masalalarini talqin qilib ko’rmoqchimiz.