KOMPYUTER TARMOQLARIDA RAZVEDKA HUJUMLARI - Shodimurodov Ulugʼbek Akmalovich; Jo‘rayev Asom Qo‘yliboy o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqolada kompyuter tarmoqlarida razvedka hujumlarining mohiyati, turlari va ularga qarshi kurashish usullari yoritiladi. Razvedka hujumlari axborotni o'g'irlash yoki tarmoq tizimlarining zaifliklarini aniqlash maqsadida amalga oshiriladi. Ushbu maqolada razvedka hujumlarining turli texnikalari, ularning zararli ta'siri va himoya choralariga oid batafsil tahlillar keltirilgan.