PSIXOLOGIYA FANINING NAZARIY MUAMMOLARI - Salixodjayeva Dilnoza Anvarovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola psixologiya sohasidagi asosiy nazariy muammolar, ularning barqaror tabiati va inson xatti-harakatlarini tadqiq qilish va tushunishga doimiy taʼsiri, psixologiya oʻqitishni qulaylashtirish va takomillashtirishning samarali yoʻllari, psixologiya oʻqitishni qulaylashtirishning metodologik muammolar yechimi toʻgʻrisida toʻliq bayon qilingan.