ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИНИНГ ХАЛҚАРО ТРАНСПОРТ КОРИДОРЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШГА ОИД МИЛЛИЙ МАНФААТЛАРИГА ТАҲДИДЛАРГА ОИД - Рустамов Жавоншер Истамжон ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ушбу мақолада Ўзбекистон иқтисодиётида муҳим бўлган транспорт коридорларидан фойдаланишдаги манфаатлар ва таҳдидлар ўрганилган. Шунингдек, транспорт коридорларининг бугунги кун аҳволини таҳлил қилиш учун индикаторлар ишлаб чиқилган.