“ALPOMISH” DOSTONIDA MILLIY QADRIYATLAR TALQINI - Botirova Ozoda Jamol qizi; Atabayeva G.F. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada o‘zbek xalq og‘zaki ijodining nodir namunasi bo‘lgan “Alpomish” dostoni, undagi ummumbashariy fazilatlarning unsurlari, milliy urf-odatlar va an’analar haqida gap boradi. Dostondagi milliy qadriyatlar tahlilga tortiladi.