FERMALARNI YASASHNING DIZAYNI, USULLARI VA PAYVANDLASH TEXNOLOGIYASI - Komilov Lochinbek Avazbek oʻgʻli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada o'z qo'llaringiz bilan fermalarni eng oddiy yasashning dizayni va usullari ko'rib chiqiladi, ammo profilli ferma juda "moslashuvchan" material bo'lib, undan murakkab va estetik jihatdan jozibali dizaynlarni yaratish mumkin.