KASB–HUNAR MAKTABLARIDA INNOVATSION TA‘LIM TEXNOLOGIYALARI - Mallaboyeva SHoxidaxon To’xtanazarovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kasb – hunar maktabida innovatsion ta’lim texnologiyalari va ulaming o‘quv jarayonidagi o‘rni, oliy ta’limdagi innovatsion ta’lim texnologiyalarining tasnifi, shuningdek, o‘qitishda innovatsion ta’lim texnologiyalarini keng joriy etishga to‘sqinlik qiluvchi omillar haqida so‘z yuritiladi.