TALABALARNING INGLIZ TILIDA KOMMUNIKATIV KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISH METODIKASI - Xojimirzayeva Xilola Shokir qizi; Asqarova Nafisa Sobitxon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolaning maqsadi o’quvchi, talabalarning kommunikativ kompetensiyalarini ma’lum bir samarali metodlardan foydalanib rivojlantirishni o’rganadi.Maqolada keltirilgan metodlardan qanday foydalanilishi va ularga asoslangan mashg’ulotlar ham ko’rsatib o’tilgan.