BOLALARGA INGLIZ TILINI O'RGATISH METODIKASI - Akhmedova Shakhnoza Abidjanovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada bolalarga ingliz tilini o'rgatish metodikasi yozilgan bo'lib, hozirda ingliz tili dunyo tili bo'lib bormoqda shu bois uni maktabgacha ya'ni boqcha yoshidan boshlash kerak maqola shu haqida ma'lumot beradi.