ТАЪЛИМ ОЛУВЧИЛАР БИЛИМ СИФАТИНИ ОШИРИШНИНГ АСОСИЙ ВАЗИФАЛАРИ - А.Мавлянов; И.К.Каримов (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аннотация: ушбу мақолада бугунги кунда таълим сифатини ошириш йўлидаги муаммолар, уларни бартараф этиш ҳамда истиқболини белигилаш йўлидаги фикр ва мулоҳазалар, жумладан, ўқув дастурларни такомиллаштириш, ўқув машғулотларини лойиҳалаш, илмий тадқиқот ишларини давр талаблари асосида ташкил этиш, бу борада хориж тажрибаларидан фойдаланиш, таълим олувчиларнинг касбий сифатлари ҳамда мантиқий фикрлаш операцияларни ривожлантириш ҳақида сўз юритилади.