A.CHO’LPON HAYOTI VA IJODI - G’ofurov Vohidjon Turdialievich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: O’quvchilar A.Cho’lponning hayoti va ijodini,yozgan asarlarini,qayerlarda yashagan hamda ijod qilgan va bizga qanday durdona asarlar qoldirgani haqida bilib olishadi.