UÇUCU YAĞ İÇEREN TIBBİ BİTKİLER - Mumtazbegim Ubaydullah (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Özet: Uçucu yağ bitkilerinin tıpta ve ülke ekonomisindeki değerinin belirlenmesine yönelik yöntemler, modern yöntemler.