TA'LIM TEXNOLOGIYALARINING INGLIZ TILI O'QITISH METODIKASIGA INTEGRATSIYALASHUVI - Jo'rabekova Muhtaram Rasulbek qizi; Xabibjanova Madina Qaxramon qizi; Toshboltayev Abduxalil (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: maqolada ta'lim texnologiyalarining ingliz tili o'qitish metodikasiga integratsiyalashuvi ko'rib chiqilgan. Tilni o'zlashtirishning samarali strategiyasi va vositalarini aniqlash uchun mavjud adabiyotlarni tahlil qiladi. Tadqiqot ingliz tili sinflariga raqamli resurslarni kiritish usullari, natijalari va oqibatlarini o'rganadi.