BOSHLANG'ICH TA’LIM PEDAGOGIKASI - Xo'jageldiyeva To’lqinoy Ergash qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada boshlang’ich sinflardafanlarni o’qitish pedodikasi, umimg mazmuni va tuzilishi, boshlang’ich sinf yoshi hamda o’quvchining psixologik-fizologik xususiyatlari haqida so’z borgan.