KARLO DJEZAULDO GARMONIYASI - Dauletbaeva Gúlxumar; Charshemov Jamil (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotaciya: Bul maqalada ullı italyan kompozitorı Karlo Djezualdo de Venozanıń dóretiwshiligi. Onıń madrigallarınıń biri bes dawıslı “Dolcissima mia vita” shıǵarmasınıń talıqlanıwı berilgen.