XVII ASR O’ZBEK ADABIYOTI VA INaGLIZ ADABIYOTI NAMOYONDALARI IJODIDAGI ASOSOIY MAVZULAR - Xolmatova Nargizaxon Ibragimovna; Xudoyberdiyeva Muhayyoxon Voxidjon qizi; Tursunov Odiljon Azimovich; Oxunjonov Muhriddin Xayitboy o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o’zbek va ingliz adabiyoti vakillarining 17-asrdagi ijodi va ulardagi ustuvor mavzular yoritib berilgan