MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING RIVOJLANISHI VA TA’LIM TARBIYASINI SHAKILLANTIRISH - Sattorova Zeboxon Ruzmetovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning rivojlanishi va ta’lim tarbiyasini shakllantirish, jismoniy rivojlanishi uchun shart-sharoitlar yaratish haqida ma’lumot berilgan.