IJTIMOIY TARMOQ NEOLOGIZMLARI - Surayyo Mirzayeva (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bugungi zamonda keng qo`llanilayotgan ijtimoiy tarmoq neologizmlari tahlil qilinib, ularning qaysi tildan o`zlashganligi va izohli ma`nosi ko`rib chiqiladi.