VAKUUMDA YORUG'LIK TEZLIGI - Nuriddinov Xasan Muxiddin o'g'li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: 1. Tabiatda elektromagnit(yoruglik) tolqinlarning tarqalish tabiatini o'rganish 2. Kuzatish va tahlil qilish 3. O'quvchilarning bu fanda faolligini taminlash