AVLODLARNING EKSTERER VA TANA TUZILISH INDEKS KO‘RSATKICHLARI - A.Abdixalilov; B.S.Mamatov (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tadqiqotlar natijasida olingan sur rangli qo‘zilarining yoshi dinamikasida eksterer, tana tuzilish indekslari hamda tirik vazn ko‘rsatkichlari aniqlangan va xulosalar qilingan.