BANK OMONATI SHARTNOMASI VA UNING HUQUQIY ASOSLARI - Qurbonova Parizoda Ural qizi; Tursunov Behruz Normurod o'g'li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bank omonati shartnomasi tushunchasi, uning huquqiy belgilari, fuqarolarning banklardagi omonatlarni himoyalash kafolatlari shuningdek xorijiy davlatlarning fuqarolik qonunchiligi haqida fikr-mulohazalar yuritilgan.