INFORMATIKA FANINI O'QITISHDA NOAN'ANAVIY DARSLARDAN FOYDALANISH - Jurayeva Nazimaxon Maxammadjonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada informatika fanini o'qitishda noan'anaviy darslardan foydalanishda pedagogik mahorat xususida yoritib berilgan va uning afzalliklari tahlil etib o'tilgan.